Çaj Candimer (për mykun)
ден380.00
Myku është një kërpudhë që zhvillohet në verë për shkak të temperaturave të larta.
Shkaktare të mykut janë përdorimi i ilaceve e antibiotikëve, ushqimet e papastra si frutat e perimet, mjediset me lageshtirë, mungesa e higjenës së duarve, këmbeve etj.
Çaji për mykun dhe alerginë pastron mykun në organizëm deri në nivelin qelizor.
12 stok
Kategori: Çajra, Çajra mikse
Përshkrim
Përbërësit:
Livando, Rigon, Trumëz, Kalendula, Gjethe Ftoi.
Përgatitja:
Në 2 litra ujë që vlon hedhim një paketë nga përzierja bimore.
E lëmë të vlojë 1-2 minuta.
Kullohet pas 10 minutash.
Jini i pari që shqyrton “Çaj Candimer (për mykun)” Anuloje përgjigjen
Shqyrtime
Ende pa shqyrtime.